ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Akçakale Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

DOĞRUDAN TEMİN İLE AYRAN,YOĞURT ve SÜT ALIMI İLERİ TARİHE ERTELENDİ

Akçakale Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün 18.09.2023 Tarihinde ki Doğrudan Temin Teklif Alımları Ertelendi

Müdürlüğümüzün 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Taşımalı Okullara daha kaliteli yemek hizmeti sunma esasında kurumumuzun alımlarını kamu yararını en üst düzeyde tutarak ve geleceğimiz olan  kıymetli öğrencilerimize kaliteli hizmet vizyonuyla yaptığımız Doğrudan Temin ile Alımları resmi kurum sitemizden değerli Akçakale halkına şeffaflığını koruyarak duyuru yapılacaktır. 18.09.2023 Tarihinde saat:10.00 da yapmayı planladığımız Ayran,Yoğurt ve Süt Doğrudan Temin Teklif Alımını aşçılarımızın talep ve istekleri doğrultusunda ileri bir tarihe ertelenmiştir. İhtiyaçlar revize edilerek tekrar yeni tarihinde ilan edilecek. Bütün isteklilerin bilgisine duyurulur.

Mehmet GÜNEY

Akçakale Öğretmenevi ve ASO Müdürü