ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Akçakale Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

Eyl

Kurumumuz 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Taşımalı Yemek kapsamında öğrencilerimize en kaliteli hizmeti verip en en ekonomik fiyatlardan almak amacıyla daha çok istekliye ulaşmak ve şeffaflıktan ödün vermemek gayesiyle doğrudan temin alım ilanları bizim kurum sitemiz yanında Akçakale Kaymakamlığı ve Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Resmi sayfalarında duyurular yayınlanacak. Kıymetli Akçakale halkına duyurulur. Bütün çabamız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın Daha İyi beslenmeleri ,yetişmeleri ve ülkemizi daha ileriye taşımaları için elimizden gelen tüm gayreti göstermeliyiz.

Mehmet GÜNEY

Akçakale Öğretmenevi ve Aso Müdürü

Eyl

Akçakale Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğünün 18.09.2023 Tarihinde ki Doğrudan Temin Teklif Alımları Ertelendi